Rainbow Mille Crepes (Part 2). The Mango Peach Moon Crepe looks delicious for those who prefer a tangy, fruity flavour. Lastly, the limited edition Rainbow Moon Crepe so you can feast your eyes (and your stomach) with this colourful creation. As of right now, these unique mooncakes are available for delivery within Damansara, Subang Jaya and Petaling Jaya.
Stack crepes on top of each other, starting with purple, then blue, green, yellow, orange, and red, with whipped cream between each layer. Check out this wonderful video of Jane enjoying her rainbow mille crepe ! This will make you crave for more #bestmillecrepe. Ibu dapat memasak Rainbow Mille Crepes (Part 2) dengan 11 resep rahasia dan 12 tutorialnya. beginilah caranya menyelesaikannya.
Ingredients of Rainbow Mille Crepes (Part 2)
- Inilah dari Bahan Vanilla Pastry Creme.
- Kamu perlu 1 cangkir dari Susu cair.
- Siapkanlah 1 sdt dari Pasta vanilla.
- Siapkanlah 3 butir dari Kuning telur.
- Kamu perlu 50 gram dari Gula.
- Kamu perlu 1 1/2 sdm dari Tepung maizena.
- Siapkanlah 25 gram dari Mentega.
- Inilah secukupnya dari Air dingin.
- Kamu perlu dari Bahan Pastry Creme (Filling).
- Kamu perlu 250 mL dari Whipping cream.
- Inilah 1 sdm dari Icing sugar.
Once assembled, trim edges for a cleaner look, if desired. For the ganache, bring the heavy cream and sugar to a boil, and pour over chocolate and butter. Top with sifted powdered sugar (optional). Lemon drizzle mille crêpe cake This stunning stacked crêpe cake is perfect for a special occasion.
Rainbow Mille Crepes (Part 2) petunjuknya
- Siapkan semua bahan. Bahan dan cara membuat adonan crepe bisa dilihat di https://dapurmasak.com/resep/rainbow-mille-crepes-part-1-13472.
- Campurkan pasta vanilla ke dalam susu. Hangatkan, jangan sampai mendidih..
- Siapkan air dingin dalam wadah untuk merendam mangkok adonan (ice bath)..
- Ayak maizena, campurkan gula dan kuning telur. Aduk dengan balloon whisk sampai rata..
- Tuang susu ke dalam adonan, aduk terus..
- Masak adonan diatas api sedang sampai mengental. Segera angkat dan rendam wadah dalam air dingin. Hal ini berfungsi untuk menghentikan proses memasak yang masih terjadi karena sisa panas..
- Masukkan mentega dan aduk rata. Masukkan dalam wadah kedap udara dan simpan di kulkas semalam (kurleb 12 jam).
- Esoknya, kita buat bahan pastry creme filling..
- Kocok whipping cream dan icing sugar sampai kaku dan mengental. Campurkan adonan yang sudah menginap dan aduk rata..
- Saatnya menyusun! Siapkan piring ceper dan datar (lebih bagus kalau pakai kertas roti dan wadah datar). Susun dari awal warna ungu, biru, hijau, kuning, orange, merah. Olesi adonan filling antar lembaran..
- Tutup dengan plastik wrap dan dinginkan minimal 2 jam..
- Voila! Sajian istimewa untuk keluarga dan kerabat siap disantap..
We love the combination of sweet pancakes and a sharp, creamy lemony filling. Blend until well combined, scraping down the sides with a spatula if needed then set aside. The word mille feuille means "a thousand sheets, layers, or leaves," implying. Crepe cake, Mille crepe, whatever you know it as, this dessert will have your guests ooh-ing and aah-ing. What is it about layered cakes that just makes your heart flutter?
Comments
Post a Comment